18. 05. 2024 Viola 23°C Búrky

Otvorenie nového K Parku v Dúbravke so Separom

02.05.2024 Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Termín: 11.05.2024 Mesto:Bratislava Čas:15.30 hod. Zdroj:stránka organizátora
b93054c1 5444 42d7 9b00 ad35a88751ac

Zdroj: kaufland.sk

Nenechajte si ujsť otvorenie najnovšieho multifunkčného ihriska K Park v bratislavskej Dúbravke. Okrem tanečníkov, profesionálnych športovcov a trénerov zaspieva tiež raper Separ.

Budete v sobotu 11. mája v Bratislave a jej okolí? V tom prípade vás pozývame na slávnostné otvorenie už 15-teho K Parku na Slovensku. Podujatie sa začína o 15.30 hod. na Bilíkovej ulici v mestskej časti Dúbravka, kde na vás bude čakať skutočne nabitý program.

K Parky Kaufland 3

Zdroj: kauflandpark.sk

Svoju dokonalú šou predvedie známa Škola Brejku, o zábavu sa postarajú tanečníci Capoeiry či švihadloví šikovníci. Viacnásobný majster Slovenska, Európy a sveta vo fitness, Michal Barbier, podrobí vybavenie K Parku náročnej skúške. Svoje tajné triky tiež odhalia profesionálni skateboardisti a kolobežkári, nebudú chýbať ani viaceré workshopy. Súťažiť sa bude aj o Separov merch.

A čo by to bolo za oslavu bez parádnej hudby? Po celý deň vám bude hrať DJ Smart, okolo 17.30 hod. sa mikrofónu chopí tvár K Parku, Separ. Pre jeho fanúšikov bude pripravená autogramiáda.

K Parky Kaufland

Zdroj: kauflandpark.sk

Zábava aj šport na jednom mieste

V modernom športovo-oddychovom areáli nájdete všetko, čo potrebujete k športu pod holým nebom. Na prvý pohľad vidno, že sa tu zabaví najmä mladšia generácia. Lezecká stena, pingpongový stôl, streetbalové ihrisko, oddychová či workoutová zóna, ale aj špeciálne plochy, na ktorých sa dá jazdiť na skateboarde a kolobežke. To všetko si môžu miestni naplno užívať vďaka Kauflandu.

„Je pre nás dôležité, aby deti a tínedžeri mali okrem pestrej a vyváženej stravy možnosť hýbať sa. Najmä tí dospievajúci už z klasických ihrísk vyrástli, preto im K Parky umožňujú stretávať sa vonku s kamarátmi a popri tom si zašportovať,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovensko v.o.s. Viac informácií o projekte nájdete na www.kauflandpark.sk.

Vstup je voľný, príďte!

 

Napíšte komentár