17. 05. 2024 Gizela 20°C Búrky

Familypark - najobľúbenejší výletný cieľ v okolí Neziderského jazera

02.05.2024 Autor: MS, Foto: familypark.at, PR správa
Termín: 12.05.2024 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP BiberburgcPayer Web Kopie

Zdroj: Familypark.at

Najväčší zábavný park Rakúska ponúka nezabudnuteľnú zábavu a napínavé dobrodružstvá pre celú rodinu na ploche 145.000 m². Familypark v burgenlandskej obci St. Margarethen leží v srdci Rustskej pahorkatiny a patrí k najobľúbenejším rodinným výletným cieľom v dovolenkovom regióne okolo Neziderského jazera. Zárukou zábavy pre každú vekovú skupinu je viac ako 30 jazdných atrakcií.

FP Azurgo cFamilypark Web 1

Zdroj: Familypark.at

Objavte novinku roku 2024

Nastúpte a vzlietnite! S Azurgo zažijete divokú jazdu až vo výške 12 metrov! Táto obrovská hojdačka je zdrojom fantastických adrenalínových zážitkov! Do vzletných výšok sa v sprievode dospelej osoby môžu vzniesť už deti od výšky 1 meter.

Naša ponuka noviniek tým však zďaleka nekončí! Hneď vedľa zažiari v novom šate a pod názvom „Konvoj v dubovom lese” niekdajší Konvoj veteránov. Vyberte sa na cestu popri roztomilých domčekoch gnómov a pestrých dračích vajíčkach.
Po tejto príjemnej jazde sa môžete poprechádzať v zrekonštruovanom Rozprávkovom lese, kde vám postavy v životnej veľkosti pripomenú najznámejšie rozprávky.

FP Gotterblitz cGural Web02

Zdroj: Familypark.at

Osvieženie počas teplých letných dní

Slnko svieti a teploty stúpajú? Aj v lete je Familypark ideálne miesto pre celú rodinu! O vítané osvieženie sa postarajú mnohé vodné atrakcie. Po návšteve Bobrieho hradu, najdlhšej vodnej šmykľavky v Rakúsku, na vás nezostane ani nitka suchá. Ak si netrúfate spustiť sa nadol z výšky 17 metrov na Bobrom hrade, je pre vás Krokodília dráha ako stvorená. Aj tu sa po krátkej jazde dočkáte veľkého čľupnutia. Na atrakcii Lietajúce ryby sa môžete sami rozhodnúť, či sa pomocou joysticku chcete vyhnúť vodným lúčom morských obyvateľov alebo nie.  

Kto radšej stojí nohami pevne na zemi, mal by navštíviť vodné ihriská Neptúnov vodný svet a areál Vodný svet. Teplé letné dni sú vo Familyparku vždy o niečo krajšie!

Schneewittchen 7Zwerge Web

Zdroj: Familypark.at

10933823 858371510889024 309759623349893329 n

Ušetrite pri nákupe online

Pri kúpe celodenného alebo celoročného lístka online ušetríte 3 euro! Deti do 3 rokov majú vstup zdarma. Cena lístka závisí od dátumu návštevy. Všetky informácie nájdete na www.familypark.at/sk/ceny

>> Prejsť do online shopu

Sezóna 2024

23. marec - 3. november

Presné otváracie hodiny nájdete na www.familypark.at

Napíšte komentár